пʼятниця, 03 березня 2023 11:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Україна повернула тіла ще 17 полеглих захисників

Україна повернула тіла ще 17 полеглих захисників
До України повернули тіла загиблих військових. Фото: armyinform.com.ua

Україна сьогодні, 3 березня, повернула тіла 17 загиблих захисників.

Передача тіл із тимчасово окупованих територій України відбулася відповідно до норм Женевської конвенції. Про це повідомляє пресслужба мінреінтеграції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна повернула тіла 54 захисників з Оленівки

"За сприяння Офіса Уповноваженого зі зниклих безвісти при мінреінтеграції у співпраці з силовими структурами вдалося повернути додому тіла 17 загиблих оборонців України", – йдеться у повідомленні.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення РФ з тимчасово окупованих Росією українських територій вдалося повернути тіла 1 426 захисників України.

10 лютого за сприяння Мінреінтеграції й Офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти у співпраці з силовими структурами вдалося повернути рідним тіла 61 захисника України.

4 лютого, відбувся черговий великий обмін полоненими. Додому вдалося повернути 116 українських людей. Це оборонці Маріуполя, херсонські партизани, снайпери з Бахмутського напрямку та інші наші герої.

Зараз ви читаєте новину «Україна повернула тіла ще 17 полеглих захисників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі