неділя, 23 липня 2023 16:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Україна потребує більшої кількості систем ППО – Зеленський

Україна потребує більшої кількості систем ППО – Зеленський
Вночі 23 липня росіяни завдали масованого ракетного удару по Одесі. Фото: Костянтин Ліберов

Україні потрібен повноцінний повітряний щит.

Лише так можна перемогти російський ракетний терор. На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський, який оприлюднив відео жахливих руйнувань внаслідок ракетних обстрілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі обстрілом пошкоджено п'ять дошкільних закладів й пам'ятки історії

Глава держави наголосив, що Сили оборони же показали, що можуть збивати навіть ті російські ракети, якими терористи особливо хвалилися.

"Завдяки допомозі партнерів і наданим Україні системам ППО наші захисники неба врятували тисячі життів. Але для всієї нашої території, для всіх наших міст і громад, потрібно більше систем протиповітряної оборони. Світ не повинен звикнути до російського терору – потрібно перемогти терор. І це можливо", – сказав Зеленський.

Росія перейшла на оновлену терористичну тактику.

Жорстокими обстрілами півдня України і зокрема Одеси російський агресор намагається досягти одразу кількох цілей. Про них розповів радник голови Офіса президента України Михайло Подоляк у Twitter.

Зокрема, це навмисні удари по історичних центрах міст півдня, демонстративне знищення Одеси, руйнування портової інфраструктури, масштабні спроби знищення цивільних.

Зараз ви читаєте новину «Україна потребує більшої кількості систем ППО – Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі