четвер, 14 грудня 2023 20:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Українська ППО збила російську ракету "Кинджал"

Українська ППО збила російську ракету "Кинджал"
Ворог використовує усі технічні можливості, щоб заплутати нашу ППО, сказав Юрій Ігнат. Фото: pravda.com.ua

Під час зльотів російських винищувачів МіГ-31К 14 грудня були реальні пуски аеробалістичних ракет і хибні цілі, які ворог імітував за допомогою радіоелектронних засобів.

Протиповітряна оборони збила ракету "Кинджал" у Київській області. Про це повідомив речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі телеканалу "Київ".

"Ціль з'являється, летить. Це може бути і робота ворожої РЕБ, але відрізнити реальну ціль від постановки перешкод можна не одразу. Але повідомляти треба відразу, зрозумійте. Швидкість цілі - понад сім тисяч кілометрів на годину, повідомляємо напрямок, далі вже розбираємося, був це реальний "Кинджал" чи імітована ціль", - сказав полковник.

"Ворог використовує усі технічні можливості, щоб заплутати нашу ППО і дивитись на нашу роботу", - повідомив речник Повітряних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина передала Україні ще одну систему Patriot, ракети і снаряди

Також про збиття ворожого "Кинджалу" повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

"Разом - до перемоги!", - звернувся генерал.

14 грудня Повітряні сили Збройних сил України зафіксували зліт російського винищувача МиГ-31К ПКС з аеродрому Саваслейка Російської Федерації.

Росіяни вдарили "кинджалом" по Старокостянтинову на Хмельниччині.

Зараз ви читаєте новину «Українська ППО збила російську ракету "Кинджал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі