середа, 03 жовтня 2012 11:22

У жителя Сумщини забрали кулемет Максим

У жителя Сумщини забрали кулемет Максим
Зброю 32-річний чоловік зберігав у власному будинку і у хліву. Фото: wikipedia.org

Правоохоронці вилучили у жителя Середино-Будського району (Сумська обл.) арсенал зброї, серед якого, велика кількість патронів, автомати, кулемети, гранати і тротил.

У списку вилученого озброєння 2 кулемети, один з яких - кулемет Максима, 2 автомати Калашникова, пістолет-кулемет, карабін, штик-ніж, 10 гранат, 10 запалів до ручних гранат і димових шашок, металеві корпуси мінометних мін. Також правоохоронці виявили тротил і близько 100 патронів, повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю УМВС в Сумській області в середу.

Зброю 32-річний чоловік зберігав у власному будинку і у хліву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лексусі знайшли гранату та арсенал холодної зброї

"Співробітники міліції не виявили жодних документів на право володіння зброєю. Джерело її придбання встановлюється. Весь арсенал вилучено та направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр", - повідомив начальник Середино-Будського райвідділу міліції Віктор Гузей.

Власник зброї повідомив, що патрони, гранати і тротил він відкопав на березі річки, недалеко від будинку, під час проведення розкопок, а решту зброї та боєприпаси він зберігав тільки для себе.

Перевірка за даним фактом триває. Стосовно власника арсеналу порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 5 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «У жителя Сумщини забрали кулемет Максим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі