вівторок, 03 липня 2012 12:24

У жахливій аварії на Вінниччині загинули двоє дорослих і дитина

Сьогодні близько 4 ранку поблизу сіл Озеро та Березівка Немирівського району на Вінниччині трапилося масштабна ДТП. Троє загинули на місці, семеро потрапили до лікарні.

"Водій "ВАЗ-2115" їхав з боку Немирова. Здійснював обгін, вибрав небезпечну швидкість та не впорався з керуванням. Через це зіштовхнувся з автомобілем "Мерседес", який їхав у попутному напрямку. Від удару іномарка відлетіла у "Форд", що їхав назустріч. "ВАЗ" викинуло з дороги в кювет. Машина загорілася, водій згорів за кермом. З ним в салоні їхала жінка та двоє дітей. Старшого хлопчика встиг витягти водій "Форда", у нього самого на той момент був травматичний шок. А жінку з трирічною дитиною викинуло з машини. Вони загинули на місці. Ймовірно, там їхала ціла родина", - повідомив Володимир Мотичко з Державтоінспекції Вінниччини.

Імена загиблих встановлюють. Документи на машину згоріли. Відомо, що автомобіль був зареєстрований у Тернопільській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Одеси водій "Мазди" збив жінку на узбіччі та в'їхав у "Жигулі"

"Хлопчика, який вижив доставили до лікарні. Туди ж повезли п'ятеро пасажирів "Мерседесу" - це діти віком 6-12 років. Також доставили пасажира з "Форду". У всіх різні форми травмувань, - продовжив Мотичко.

Водій "Мерседеса" вінничанин, водій "Форда" - з Хмельницького.

За неофіційною інформацією стало відомо, що в лікарні Немирівського району після аварії загинув ще один учасник цієї аварії. Коментувати ситуацію місцеві лікарі відмовилися.

 

Зараз ви читаєте новину «У жахливій аварії на Вінниччині загинули двоє дорослих і дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі