пʼятниця, 13 листопада 2020 14:34

У загиблої на зупинці в Києві жінки залишилося двоє дітей

У загиблої на зупинці в Києві жінки залишилося двоє дітей
На Кільцевій дорозі в Києві водій таксі зніс пішоходів на зупинці. Двоє людей загинули, двоє - скалічених. Фото: facebook.com/Надія Максимець

У жінки, яка загинула внаслідок страшної ДТП на зупинці у Києві, залишилося двоє дітей - 20-річна донька й 11-річний син. Загиблій був 41 рік, її звали Олена. Сусіди впізнали її, оскільки теж їхали на роботу. Вона працювала неподалік в одному з МАФів.

Інша загибла мала важку травму голови, повідомляє "Україна 24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уточнили інформацію про загиблих під час аварії на зупинці в Києві

Також травмовано двох чоловіків, один з яких в інвалідному візку. Його затисло між МАФом і машиною. Свідки аварії допомагали рятувальникам.

"Я йшов на зупинку, щоб поїхати на роботу, побачив тут ДТП. Жінка-медпрацівниця кричала, що потрібна допомога — потримати голову жінці, поки вона її перебинтовувала. Я допоміг з цим, потім намагалися витягнути чоловіка з-під кіоску, але сказали, що цього не треба робити, тому що там серйозні травми. Після цього все відгородили, приїхала поліція. Жінку забрали ще живою", — сказав свідок.

ДТП сталася на зупинці на Кільцевій дорозі навпроти Електронмашу зранку в п'ятницю, 13 листопада. Водій таксі маневрував між смугами, не впорався із кермуванням і влетів у зупинку. 2 людей загинули. 2 – скалічилися.

Зараз ви читаєте новину «У загиблої на зупинці в Києві жінки залишилося двоє дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі