пʼятниця, 19 жовтня 2012 13:53

У Туреччині 15-річну дівчинку зґвалтували 100 чоловіків

У Туреччині 15-річну дівчинку зґвалтували 100 чоловіків
Фото: haberturk.com

Турецькі поліцейські розслідують справу про потрапляння у сексуальне рабство неповнолітньої дівчини, яка три місяці перебувала в публічному будинку після втечі з притулку. За тримісячний період експлуатації дівчинка обслужила близько сотні клієнтів, повідомляє газета The Hurriyet Daily News.

Полонянкою безжальних сутенерів у стамбульському районі Зейтинбурну стала 15-річна дівчинка, ім'я якої ховається за ініціалами Д.Н. Кримінальна історія, що відбулася з нею, стала на цьому тижні однією з найбільш обговорюваних тем в турецькій пресі і соціальних мережах, пише NEWSru Israel.

Спочатку дівчинка проживала в притулку в Зейтинбурну, але потім вона втекла і незабаром познайомилася з якоюсь Г.І. Ця жінка і примусила дівчинку до проституції.

За три місяці Д.Н. була змушена надати сексуальні послуги майже сотні чоловіків, які платили за "сеанс" від 30 до 100 турецьких лір (приблизно 17-56 доларів). Зрештою дівчинці вдалося втекти з борделя, після чого вона звернулася в поліцію Зейтинбурну.

В ході розслідування поліція заарештувала багатьох "клієнтів" неповнолітньої повії. Їм загрожує покарання за сексуальне насильство. Однак, про затримання сутенерки Г.І. нічого не повідомляється.

В даний час Д.Н. надають психологічну допомогу. Очевидно, вона повернулася в притулок.

Зараз ви читаєте новину «У Туреччині 15-річну дівчинку зґвалтували 100 чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі