вівторок, 04 вересня 2012 12:10

У Кривому Розі колишні зеки зґвалтували та обікрали двох жінок просто на вулиці

У Кривому Розі колишні зеки зґвалтували та обікрали двох жінок просто на вулиці
Злочинці представилися працівниками правоохоронних органів. Фото: mukachevo.net

1 вересня до Дзержинського райвідділу Криворізького міського відділу міліції звернулись непрацюючi 27-річна та 22-річна громадянки – повідомляє прес-служба ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Заявники повідомили про те, що 31 серпня біля 23.45 вони, прямуючи по проспекту Металургів, зустріли двох невідомих, які, представившись працівниками міліції, завели їх до ялинок, де з погрозою застосування насильства, схопивши за волосся задовольнили свою статеву пристрасть неприродним шляхом, після чого забрали сумочку в якій знаходився мобільний телефон, фотоапарат та гроші в сумі 200 грн. Сума збитку 2 тис. 200 грн. Про це пише kr2012.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дніпропетровщині двоє молодиків побили і зґвалтували школярку

За скоєння злочину затримані раніше судимі 37-річний та 27-річний чоловіки. За цим фактом слідчим відділом порушено Кримінальну справу за ч. 2 ст. 153 та ч. 2 ст. 186 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) та (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі колишні зеки зґвалтували та обікрали двох жінок просто на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі