пʼятниця, 25 листопада 2016 19:28

У справі отруєння російського агента Литвиненка - ще одна загадкова смерть

У справі отруєння російського агента Литвиненка - ще одна загадкова смерть

У Великій Британії знайшли мертвим у своєму будинку експерта з радіації Метью Панчера. Він розслідував загибель агента російських спецслужб Олександра Литвиненка.

"Панчер помер від втрати крові після численних ножових поранень. Вважають, що Панчер вчинив самогубство. Однак детективи вважають, що він не зміг би у притомному стані завдавати собі цих ударів", - пише "Ліга".

Чоловік має поранення рук, шиї та верхнього відділу черевної порожнини. Ознак того, що він чинив опір, немає, так само як і слідів крові інших людей. Патологоанатоми не виключають, що до смерті Метью Панчера могли бути причетні інші особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Афанасьєв розповів канадцям про злочини Росії

21 січня 2016 року в Лондоні оприлюднили доповідь головуючого судді Високого суду Лондона сера Роберта Оуена, що містить висновки про причетність президента РФ Володимира Путіна до вбивства офіцера ФСБ Олександра Литвиненка 2006-го. За п'ять місяців до загибелі експерт по радіації приїжджав до Росії.

Громадянин Великої Британії Мохаммед Алі Ахмед зізнався у фінансуванні терористичних атак у Парижі та Брюсселі у 2015 і 2016 роках.

Зараз ви читаєте новину «У справі отруєння російського агента Литвиненка - ще одна загадкова смерть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі