субота, 19 листопада 2016 06:23

Афанасьєв розповів канадцям про злочини Росії

Афанасьєв розповів канадцям про злочини Росії
Сегодня

Колишній політичний в'язень Кремля Геннадій Афанасьєв розповів канадським депутатам та сенаторам про злочини Росії. Під час візиту до Оттави Афанасьєв взяв участь у робочому обіді разом із членами комітету із закордонних справ та міжнародного розвитку федерального парламенту Канади.

Про це пише "Укрінформ".

За словами депутата Бориса Вжесневського, протягом двох годин українець розповів канадським законодавцям про жахливі подробиці свого викрадення і тортур ФСБ та подальшого ув'язнення в Росії.

"Він також відповів на запитання депутатів щодо додаткових кроків, які слід вжити Канаді, аби приборкати авторитаризм та порушення прав людини в Росії", - сказав Вжесневський.

Були обговорені можливі майбутні кроки у відповідь на незаконні дії Росії в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Афанасьєв прокоментував наміри України ввести візовий режим із Росією

14 червня 2016 року Геннадія Афанасьєва та Юрія Солошенка повернули в Україну з російської тюрми за обміном. Кримського активіста затримали 9 травня 2014 року в Сімферополі. Звинуватили в участі в нібито організованому в Криму Олегом Сенцовим "терористичному співтоваристві".

Зараз ви читаєте новину «Афанасьєв розповів канадцям про злочини Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі