понеділок, 28 липня 2014 18:21

У Слов'янську виявили масове поховання місцевих жителів: відкопали 52 трупи

У Слов'янську виявили масове поховання місцевих жителів: відкопали 52 трупи
Фото: hromadske.tv

У Слов'янську Донецької області правоохоронні органи виявили масове поховання місцевих жителів. Про це сьогодні, 28 липня, на прес-конференції повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, пише НБН.

"Міліція допитала людину, який ховає за вимогою терористів цих людей, і він показав місця поховання 52 трупів, але це ще не все. Багато трупів закопували "де попало і як попало", і ми зараз ведемо роботу з їх ідентифікації", - сказав Геращенко.

Він також зазначив, що з початку бойових дій в Донецькій області значаться зниклими близько 300 осіб, "це як замучені жертви терористів, так і самі жителі Донецької області, які за призовом Путіна взяли зброю і пішли воювати за невідомо кому зрозумілі цінності".

"Ми припускаємо, що саме Гіркін, тобто Стрєлков, дав вказівку зробити поховання саме у центрі міста. Це єдине поховання, яке було зроблено демонстративно", - зазначив Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «У Слов'янську виявили масове поховання місцевих жителів: відкопали 52 трупи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі