вівторок, 18 липня 2023 08:57

У Росії заявили про "нову атаку" на Крим

У Росії заявили про "нову атаку" на Крим
У Росії заявили про нічну атаку дронами на Крим. Фото: ukrinform.ua

У тимчасово окупованому Криму заявили про нібито нову нічну атаку дронами.

За словами так званого "голови" Криму Сергія Аксьонова, було збито дев'ять дронів, ще 19 нібито "придушено" системами радіоелектронної боротьби. Про це він повідомив у Telegram.

Про атаку та роботу протиповітряної оборони також розповіли у російському Міноборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білий дім прокоментував учорашню атаку на Кримський міст

"Вночі припинено спробу здійснити терористичну атаку 28 безпілотними літальними апаратами по об'єктах на території Криму", ‒ йдеться у заяві відомства.

Щоправда, дані Міноборони не співпадають з озвученими Аксьоновим. У відомстві стверджують, що нібито було збито 17 дроні, а 11 придушено засобами РЕБ.

У Міноборони РФ додали, що постраждалих та руйнувань немає.

На Кримському мосту у ніч проти 17 липня пролунали щонайменше два вибухи. Так званий очільник окупованого півострова Сергій Аксьонов повідомив, що там сталася "надзвичайна подія в районі 145 опори з боку Краснодарського краю", у зв'язку з чим рух на мосту зупинений.

Російські політики закликають до "помсти" Україні після вибухів на Кримському мосту 17 липня. Зокрема, член путінської партії "Єдина Росія", сенатор Володимир Джабаров пропонує захопити українські міста Одесу та Миколаїв.

Зараз ви читаєте новину «У Росії заявили про "нову атаку" на Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі