середа, 14 серпня 2024 09:16

У Росії заявили про масовану атаку дронів: вибухи лунали біля авіабази "Саваслейка"

 

У Росії заявили про масовану атаку безпілотників.

Зазначають про нібито збиття 117 БпЛА. Про це повідомляє Міноборони РФ.

Там також заявляють про знищення чотирьох тактичних ракет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дрони і ракети атакували три області РФ: загорівся військовий аеродром

Повідомляється, що 37 дронів і чотири ракети нібито знищили над територією Курської області. Ще 37 БпЛА - над Воронезькою областю. 17 безпілотників нібито збили над Бєлгородською, 11 - над Нижньогородською, дев'ять - над Волгоградською, три - над Брянською, два - над Орловською та один - над Ростовською областями РФ.

Про наслідки ударів російське відомство не повідомляє.

Однак, в Нижньогородській області заявили про повітряні атаки із застосуванням безпілотників, та роботу ППО. Пролунали вибухи у районі авіабази "Саваслейка", де можуть базуватися літаки МіГ-31К, які є носіями ракет "Кинджал".

Російські пабліки оприлюднили відео дронової атаки та роботи ППО. Зокрема, Telegram-канал "Типичные Кулебяки" пише про 10 прильотів в районі авіабази.

Вночі проти 9 серпня Україна завдала удару по аеродрому "Липецьк" в РФ.

У ході атаки уражено склади з керованими авіаційними бомбами та ще низку інших об'єктів в районі летовища. Зафіксовано декілька джерел загоряння.

Зараз ви читаєте новину «У Росії заявили про масовану атаку дронів: вибухи лунали біля авіабази "Саваслейка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі