неділя, 16 жовтня 2022 15:44

Спецтема: Війна Росії проти України

У Росії вночі підпалили військкомат: це вже друга спроба за рік

У місті Щолково Московської області у ніч проти 16 жовтня у будівлі військкомату сталася пожежа.

Відомо, що пожежа спалахнула через пляшку із запальною сумішшю, яку кинув невідомий, горіло на першому поверсі. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Автор: МНС РФ
  У Московській області підпалили військкомат
У Московській області підпалили військкомат

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В РФ тим, хто не хоче мобілізуватися, запропонували змінити стать

Повідомляється, що будівлю підпалили вдруге за рік.

Раніше, 18 травня, невідомий кинув дві пляшки із запалювальною сумішшю в будівлю військкомату. Внаслідок пожежі постраждали два кабінети, зокрема архів.

Після оголошення президентом Володимиром Путіним 21 вересня "часткової" мобілізації у Росії почастішали випадки підпалів військових комісаріатів по всій країні.

15 жовтня у російському місті Воткінськ в Удмуртії невідомі підпалили військкомат.

За даними місцевої влади, на територію військкомату палії проникли через паркан, розбили вікно одного з кабінетів і вкинули туди пляшку із запалювальною сумішшю. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

21 вересня президент РФ Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію. Призивають нібито росіян, які перебувають у запасі. Після чого різко зросла кількість бажаючих виїхати з Росії.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вночі підпалили військкомат: це вже друга спроба за рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі