субота, 15 жовтня 2022 14:36

Спецтема: Війна Росії проти України

У Росії спалахнув черговий військкомат

У Росії спалахнув черговий військкомат
У будівлю військкомату в Удмуртії кинули пляшку із запалювальною сумішшю. Фото: censor.net

У російському місті Воткінськ в Удмуртії невідомі підпалили військкомат.

За даними місцевої влади, на територію військкомату палії проникли через паркан, розбили вікно одного з кабінетів і вкинули туди пляшку із запалювальною сумішшю. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В РФ мобілізували пілота просто з літака, пасажирів вигнали: відео

У коментарі російському виданню "РИА Новости" представник військкомату розповів, що під час гасіння пожежі пошкоджено стіну й залито водою деякі документи.

Це вже другий випадок підпалу військкоматів в Удмуртії після початку російської війни проти України. За даними російського видання Медіазона, наприкінці травня закидали пляшками із запальною сумішшю будівлю військового комісаріату в селищі Ігма.

21 вересня президент РФ Володимир Путіноголосив часткову мобілізацію. Призиватимуть росіян, які перебувають у запасі. Мобілізацію почали 21 вересня. Після чого різко зросла кількість бажаючих виїхати з Росії.

Під час мобілізації в тимчасово окупованому Севастополі військкомати найбільшу увагу приділяють водіям і трактористам. Так, в 1-й міській лікарні повістки отримали водії швидкої допомоги в повному складі. А на виноробному підприємстві "Золота балка" мобілізували всіх трактористів.

Зараз ви читаєте новину «У Росії спалахнув черговий військкомат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі