субота, 19 серпня 2023 13:52

У Росії "прилетіло" по військовому аеродрому: повідомляють про пошкоджений літак
3

У Росії 19 серпня невідомий безпілотник завдав удару по аеродрому "Сольци" в Новгородській області.

Там знаходилися дальні надзвукові ракетоносці-бомбардувальники Ту-22М3. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Пабліки пишуть, що один літак пошкоджено.

У Росії дрон атакував військовий аеродром
Фото: t.me/Tsaplienko
У Росії дрон атакував військовий аеродром
У Росії дрон атакував військовий аеродром

"Згідно з міжнародними сервісами, літаки, що зараз уціліли, переміщуються в Оленю Мурманської області", – повідомляє Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічні вибухи в Криму: що кажуть окупанти

Удар по військовому аеродрому підтвердили також у міноборони РФ. Там звинуватили в атаці Україну. За офіційними даними, аеродром атакував БПЛА коптерного типу.

"БПЛА був виявлений розрахунком посту зовнішнього спостереження аеродрому і уражався зі стрілецької зброї. Внаслідок теракту на території аеродрому виникло загоряння на стоянці літаків, яке було оперативно ліквідовано пожежними розрахунками", – зазначили в міноборони РФ.

Там визнали, що один літак пошкоджено. Але відзвітували, що постраждалих нібито немає.

Удари по РФ, зокрема по Москві, продовжуватимуться. Під прицілом всі об'єкти, які пов'язані із російською військовою агресією. Про це сказав представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов.

У кількох районах Москви та Підмосков'я вночі 18 серпня було чути вибухи. Вибух був чутний у кварталі "Москва-Сіті" в районі веж "Еволюція" та "Федерація". Також повідомляється, що один безпілотник впав на Експоцентр у Москві.

Зараз ви читаєте новину «У Росії "прилетіло" по військовому аеродрому: повідомляють про пошкоджений літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі