середа, 13 березня 2024 11:17

Спецтема: Війна Росії проти України

У Росії дрон атакував штаб ФСБ
3

Наслідки атаки на Бєлгород, прильот по штабу ФСБ
Фото: РосЗМІ
Наслідки атаки на Бєлгород, прильот по штабу ФСБ
Наслідки атаки на Бєлгород, прильот по штабу ФСБ

13 березня у російському Бєлгороді безпілотник врізався в будівлю регіонального управління Федеральної служби безпеки РФ.

Унаслідок атаки БПЛА пошкоджено фасад будівлі та вибито шибки, повідомили російські ЗМІ. Серед людей постраждалих немає. Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков згодом заявив про атаку ще двох дронів.

"Ще один дрон врізався у багатоквартирний будинок. Унаслідок вибуху постраждалих немає, вибито вікна у кількох квартирах та пошкоджено фасад та покрівлю будівлі. Також від вибухової хвилі незначні пошкодження вікон є в двох сусідніх з МКД освітніх установах", - написав він у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дрони третю ніч поспіль атакують низку областей РФ

Другий безпілотник, за словами Гладкова, впав у річку. При цьому про атаку на будівлю ФСБ він не згадав.

Напередодні у вівторок дрон атакував будівлю адміністрації Бєлгорода. Споруда зазнала незначних пошкоджень, зокрема вибиті вікна.

Вночі 12 березня у низці регіонів зафіксовано безпілотники. Під ударом опинилася нафтобаза та НПЗ. Міноборони РФ повідомило, що зафіксували 25 дронів і, нібито, запобігли атаці.

У ніч проти 11 березня в Росії засоби протиповітряної оборони нібито відбили атаку безпілотників у Брянській та Орловській областях.

Росіяни начебто перехопили і знищили шість дронів над цими регіонами.

Зараз ви читаєте новину «У Росії дрон атакував штаб ФСБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі