неділя, 22 січня 2023 10:12

Спецтема: Війна Росії проти України

У РФ знову розродилися ядерними погрозами НАТО: цинічна заява

У РФ знову розродилися ядерними погрозами НАТО: цинічна заява
Спікер російської Держдуми В'ячеслав Володін погрожує Заходу знищенням. Фото: kommersant.ru

Спікер російської Держдуми В'ячеслав Володін взявся погрожувати країнам НАТО ядерною зброєю та "катастрофою, яка знищить їх".

Він лякає Захід тим, що "постачання наступального озброєння київському режиму призведе до глобальної катастрофи". Про це Володін написав у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Інфузорія в туфельках" ‒ Подоляк різко відреагував на ядерний шантаж Медведєва

За словами Володіна, якщо Вашингтон і країни НАТО поставлять озброєння, яке буде використане для завдання ударів по РФ і спроб захоплення "російських територій", це призведе до заходів у відповідь із використанням більш потужної зброї.

"З огляду на технологічну перевагу російської зброї, зарубіжним політикам, які ухвалюють такі рішення, необхідно зрозуміти: це може закінчитися трагедією світового масштабу, яка знищить їхні країни. Аргументи, що ядерні держави раніше не використовували зброю масового ураження в локальних конфліктах, неспроможні. Тому що ці держави не стикалися з ситуацією, коли існувала загроза безпеці їхніх громадян і територіальній цілісності країни", ‒ зазначив Володін.

Увесь цивілізований світ допомагає Україні боротися з Російською Федерацією, яка у лютому розв'язала криваву неспровоковану повномасштабну війну. Така підтримка доводить Кремль до істерики, ідеться у свіжому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Російський диктатор Володимир Путін серйозно розглядає можливість завдання ядерного удару по Польщі. Про це повідомив керівник незалежної міжнародної розвідувальної спільноти Bellingcat Христо Грозєв.

Зараз ви читаєте новину «У РФ знову розродилися ядерними погрозами НАТО: цинічна заява». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі