субота, 27 січня 2024 11:14

У Польщі перекинувся автобус з українцями - постраждали 20 людей
3

У ніч проти 27 січня у Польщі перекинувся пасажирський автобус з України.

У салоні були 59 пасажирів та два водії. Усі - українці. Внаслідок аварії постраждали 20 людей. Про це повідомляє TVN24.

ДТП сталася близько 4:00 на повороті дороги неподалік населеного пункту Голуб'є Люблінського воєводства.

У Польщі потрапив у ДТП автобус з українцями
Фото: tvn24.pl
У Польщі потрапив у ДТП автобус з українцями
У Польщі потрапив у ДТП автобус з українцями

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На трасі перекинувся міжміський пасажирський автобус: багато жертв

За інформацією видання, автобус з'їхав з проїжджої частини та перекинувся на бік. За попередніми даними, він їхав по маршруту Одеса — Варшава.

Представник Державної пожежної служби у Грубешуві Марцин Лебедович розповів, що на цій ділянці траси в момент аварії йшов сніг і була ожеледиця.

За попередніми даними поліції, громадянин України, який керував автобусом, не впорався з керуванням на повороті, через що автобус перекинувся. Перевірка засвідчила, що обидва водії були тверезі.

Внаслідок аварії госпіталізовано 20 людей з різними травмами. Решту пасажирів автобуса перевезли до найближчого громадського центру. Рятувальники також попередили, що на трасі, де сталася аварія, суттєво ускладнено рух транспорту.

Нещодавно у Польщі український автобус із 26 людьми вночі потрапив у ДТП в Люблінському воєводстві. Трьох постраждалих доправили до лікарень.

Причиною аварії стало непристосування швидкості до складних погодних умов. Тоді падав сніг та було слизько. Рятувальні служби надали допомогу постраждалим на місці.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі перекинувся автобус з українцями - постраждали 20 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі