пʼятниця, 18 березня 2022 09:18

Спецтема: Війна Росії проти України

"У нас від роти залишилося дев'ять людей. Сьогодні комбата вбило" - перехопили розмову російського варвара

"У нас від роти залишилося дев'ять людей. Сьогодні комбата вбило" - перехопили розмову російського варвара
СБУ перехопили розмову окупанта. Фото: Depo.ua

Російські варвари щоразу скаражаться на самопочуття і моляться, щоб потрапити додому живими.

Перехоплену розмову окупанта опублікували в Telegram-каналі Правда Геращенко.

"П*дєц як важко нах*й, у нас від роти залишилося дев'ять людей, коробка залишилась. Сьогодні комбата вбило", - скаржиться у телефонній розмові російський терорист.

Додає, що є багато вбитих військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підрахували кількість поранених і загиблих дітей в Україні

"У нас за сьогоднішній бій людей нах*й п'ятнадцять 300-х і дох*я 200-х. Нас всього з батальйона залишилось людей 70 напевно", - каже.

Розповідає, що в Чечні такого не було.

"Заганяють нах*й підрозділи на БТР-ах проти танків. Сьогодні бл*дь танкіст , такий ах*єнний мужик, Іслам, грамотний у військовій справі, а сьогодні спалили нах*й. Бл* Даня тут жорстко, тут пацани, які в Чечні воювали кажуть, що такого не бачили", - розповідає.

Росія продовжує наступ проти України. Ворог готується до оточення Маріуполя й збирає "добровольців" із Сирії. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ. Російські війська намагаються долучити найманців із Сирії та вже набрали там майже тисячу "добровольців". Проте більшість з них мають намір втекти в Європу. Окупант зазнав великих втрат, не має досвідчених командирів, тому у найближчій перспективі не наступатиме на Київ.

Зараз ви читаєте новину «"У нас від роти залишилося дев'ять людей. Сьогодні комбата вбило" - перехопили розмову російського варвара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі