вівторок, 22 травня 2018 17:08

У МВС розповіли, за скільки купували футбольних арбітрів

У МВС розповіли, за скільки купували футбольних арбітрів
За перемогу футбольного клубу в матчі арбітрам пропонували сотні тисяч гривень. Фото: sovsport.ru

За перемогу футбольного клубу в матчі арбітрам пропонували від 30 до 100 тис. грн.

"Очільник ПФК "Суми" запропонував арбітру 30 тисяч гривень за "нічию" та 100 тисяч гривень за перемогу клубу в матчі ПФК "Суми" - ФК "Волинь". Згодом цей клуб став переможцем. Наступного дня в закладі громадського харчування представник футбольного клубу передав арбітру 3,9 тисяч долларів", - розповів глава МВС Арсен Аваков, повідомляює прес-служба установи.

Також за перемогу у матчі МФК "Миколаїв" ‑ ФК "Геліос" представники Миколаївського клубу перерахували на картковий рахунок футбольного судді 50 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи подолає корупцію ЗНО в магістратуру

На хабарництві викрили 5 злочинних груп та 35 футбольних клубів. Організаторам договірних матчів повідомлять про підозру в підкупі осіб, які надають публічні послуги, та протиправний вплив на результати офіційних спортивних змагань.

У Києві затримали суддю Окружного адміністративного суду міста. Його викрили "на гарячому" при отриманні хабара, повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Зараз ви читаєте новину «У МВС розповіли, за скільки купували футбольних арбітрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі