субота, 01 жовтня 2011 15:40

У Москві пішов з життя актор Олексій Зав'ялов

У Москві пішов з життя актор Олексій Зав'ялов

Пізно ввечері 30 вересня у реанімації московського інституту імені Скліфосовського помер актор Олексій Зав'ялов. Лікарям не вдалося врятувати чоловіка, який розбився в серпні під час стрибку з парашутом.

Після госпіталізації стан Зав'ялова залишався вкрай важким. Актор за останні півтора місяця переніс кілька операцій, також йому було потрібно переливання крові. Одна з перенесених Зав'яловим операцій була дуже складною - йому ушивали печінку.

Нещастя з Зав'яловим сталося 7 серпня. Актор проходив курс навчання стрибків з парашутом у підмосковному клубі "Аероград Коломна". Того дня він повинен був зробити останній, випускний стрибок і отримати диплом.

Спочатку все йшло добре. За спиною у Зав'ялова розкрився помаранчевий парашут новачка, і він плавно пішов на зниження. Але тут несподівано інший парашутист, який стрибав з того ж літака, полетів прямо на нього. Він врізався в парашут актора, і чоловіки стали стрімко падати.

Чому це сталося, з'ясує слідство. Другий парашутист загинув, а Зав'ялов з важкими травмами був госпіталізований до лікарні Коломни. Незабаром його перевели в інститут Скліфосовського. Актор отримав перелом ребер, травму голови, також постраждали його внутрішні органи.

Олексій Зав'ялов народився 17 грудня 1974 року. У кінематографі він дебютував у фільмі "Граємо" Маленького принца", коли вчився на четвертому курсі Театрального училища ім. Щукіна. Потім актор знімався в серіалах "Ментовські війни", "Гріхи батьків", "Ад'ютанти кохання" та художніх картинах "Мантікора", "Атлантида", "Мальтійський Хрест". Останнім часом він працював в Театрі ім. Вахтангова.

Зараз ви читаєте новину «У Москві пішов з життя актор Олексій Зав'ялов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі