понеділок, 18 липня 2022 10:26

Спецтема: Війна Росії проти України

У Мелітополі колаборанти бояться ходити на роботу – ЗМІ

У Мелітополі колаборанти бояться ходити на роботу – ЗМІ
Росіяни перекрили вулицю бетонними плитами. Фото: "РІА Мелітополь"

У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області колаборанти бояться перебувати у будівлі палацу культури Шевченка у центрі міста.

Тому вони шукають нову будівлю для мерії. Про це повідомляє "РІА Мелітополь".

Зараз колаборанти вже відновлюють кабінети будівлі міськвиконкому на вулиці Михайла Грушевського. Є інформація, що саме до цієї будівлі вони й вирішили перебратися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі хочуть закрити весь бізнес, який не платитиме росіянам данину

"У зв'язку з цим вулицю Михайла Грушевського окупаційна влада перекрила бетонними плитами, зробивши її пішохідною", – йдеться у повідомленні.

На першому поверсі зайняли кабінети колаборантка Галина Данильченко та псевдогубернатор Євген Балицький. Кабінет на другому поверсі, де на початку війни перебував мер Іван Федоров, зайняв псевдокерівник Мелітопольської адміністрації Андрій Сігута.

На тимчасово захоплених територіях Запоріжжя окупаційна влада погрожує населенню смертною карою. Також почалася нова хвиля викрадення людей.

99% громадян у Мелітополі чинять опір окупаційній "владі". Нещодавно місцеві фермери підсунули окупантам отруєну черешню, яка викликала масові захворювання в терористів.

Зараз ви читаєте новину «У Мелітополі колаборанти бояться ходити на роботу – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі