пʼятниця, 09 серпня 2024 08:28

Спецтема: Війна Росії проти України

У Криму вночі лунали вибухи: росіяни поскаржились на атаку

У Криму вночі лунали вибухи: росіяни поскаржились на атаку
У тимчасово окупованому Криму вночі проти 9 серпня пролунали вибухи. Фото: t.me/Crimeanwind

У тимчасово окупованому Криму вночі проти 9 серпня прогриміли вибухи.

Їх чули, зокрема, в Чорноморському, Севастополі, під Сімферополем та в інших районах півострова. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер".

Місцеві мешканці писали про стрілянину та кілька вибухів у Чорноморському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка виконала секретне завдання на Тендрівській косі

Російський "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв повідомив після вибухів про нібито знищення однієї протикорабельної ракети "Нептун" над акваторією на значній відстані від берега.

Близько 2:53 повідомили про сильний вибух у районі Піонерського під Сімферополем. А орієнтовно о 3:13 знову прогримів вибух у Чорноморському. Гучно було також між Саками та Качею.

У Севастополі чули стрілянину з великокаліберної зброї по невідомих цілях. Повідомляли про роботу ППО в районі аеродрому Бельбек. Там помітили стовп чорного диму.

Міноборони РФ вранці заявило, що в акваторії Чорного моря нібито знищено сім безекіпажних катерів, які прямували до Криму.

Повернути анексований Крим військовим шляхом легше, ніж окуповані території Донецької та Луганської областей.

Відвоювати півострів можна, зруйнувавши комунікації з російського боку та здійснюючи тиск з боку материкової України. Про це заявив начальник ГУР Кирило Буданов.

Зараз ви читаєте новину «У Криму вночі лунали вибухи: росіяни поскаржились на атаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі