середа, 03 серпня 2011 21:25

У Криму чоловік тримав на ланцюгу свою співмешканку

У Криму чоловік тримав на ланцюгу свою співмешканку

У кримському селищі Кіровське 55-річний житель утримував на ланцюгу свою 27-річну співмешканку на прохання тещі. Про це дізнався дільничний, повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Криму. Приїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що чоловік в господарській будівлі своєї домівки обладнав для утримання місцевої жительки імпровізовану камеру. Чоловік спорудив на тапчані спальне місце, до якого за ногу прив'язав свою співмешканку.

Працівникам міліції жінка розповіла, що в такому стані вона знаходиться вже дві доби, при цьому фізичне насильство до неї не застосовувалося. Чоловік годував свою ув'язнену і навіть приніс їй телевізор, аби вона не нудьгувала.

Зі слів чоловіка, свою полонянку він посадив на ланцюг на прохання її ж матері, оскільки молода жінка останнім часом зловживає алкоголем, після чого її поведінка стає неадекватною.

Мати жінки підтвердила, що дочка була посаджена на ланцюг на її прохання. Також жінка розповіла правоохоронцям, що молода жінка веде антигромадський спосіб життя, практично постійно вживає спиртні напої, після чого влаштовує скандали, знищує все в домі і б'є скло, неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності як за насильство в сім'ї, так і за фактами хуліганства.

В даний час проводиться дослідча перевірка, за результатами якої буде прийнято рішення відповідно до чинного законодавства, і дана правова оцінка діям як цивільного чоловіка потерпілої, так і її матері.

Раніше повідомлялося, підприємець 32-річний Андрій Назаренко із села Бобрик Гадяцького району на Полтавщині 10 днів тримав свого працівника 53-річного Валерія Шаповалова на ланцюгу.

Зараз ви читаєте новину «У Криму чоловік тримав на ланцюгу свою співмешканку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі