понеділок, 01 серпня 2011 13:42

На Закарпатті жінка три дні пролежала у прірві зі зламаними ногами

На Закарпатті жінка три дні пролежала у прірві зі зламаними ногами

На Закарпатті рятувальники витягли з прірви 55-річну жительку міста Мукачеве. Через падіння жінка поламала ноги й три дні пролежала на березі річки.

Випадок стався поблизу села Пасіка Свалявського району.

"Жінку помітив випадковий перехожий, який вирішив порибалити, - розповів Федір Філіп із Центру пропаганди ГУМНС України в Закарпатській області. – Вона знесилена лежала на березі гірського потічка. Чоловік викликав рятувальників".

Наталю перенесли через річку на носилках. Відтак несли ще з кілометр через поле до автомобіля. Звідти відвезли в Мукачівську райлікарню.

Жінка розповіла, що того дня поїхала на Свалявщину за грибами. Проходячи над річкою, не втрималася на ногах і скотилася вниз. Висота кручі – близько 5 метрів. Встати Наталя не змогла через травми та переломи.

"Вона пробувала кликати на допомогу людей, - каже Філіп. – Але через шум гірської річки її ніхто не чув. За три дні без їжі і води вона фізично виснажилася".

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті жінка три дні пролежала у прірві зі зламаними ногами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі