четвер, 03 жовтня 2024 14:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Дрони РФ залетіли у повітряний простір Білорусі, де літає борт Лукашенка

Дрони РФ залетіли у повітряний простір Білорусі, де літає борт Лукашенка
Три російські ударні дрони типу Shahed залетіли у повітряний простір Білорусі, де, за повідомленнями, також пролітав на гелікоптері самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: eastnews.ua

Три російські дрони-камікадзе залетіли у повітряний простір Білорусі.

Там також пролітав на гелікоптері самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, повідомила 3 жовтня моніторингова група "Беларускі Гаюн".

"Близько 12:55 три дрони типу Shahed залетіли з Чернігівської області України у напрямку Гомельської області Білорусі", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог звозить у район Вовчанська особовий склад, боєкомплект і провізію

Два з них перелетіли в районі Нової Гути та рухаються курсом на Гомель, ще один зайшов у районі Лоєва та рухається у напрямку Хойників.

"Крім того, в небі над Білоруссю прямо зараз знаходиться і гелікоптер із Лукашенком, який прямує південним курсом із резиденції "Озерний". За попередніми даними, гелікоптер летить до Микашевичів", - сказано в дописі.

У ніч проти 3 жовтня ворог завдав удару по території України ударними БпЛА. Усього радіотехнічними військами Повітряних сил виявлено та здійснено супровід 105-ти ворожих безпілотників противника.

Зараз ви читаєте новину «Дрони РФ залетіли у повітряний простір Білорусі, де літає борт Лукашенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі