пʼятниця, 14 січня 2011 18:24

У Кременчуці безпритульні зварилися в окропі

У Кременчуці безпритульні зварилися в окропі

Мешканці будинку по вулиці Сумській, 48, у Кременчуці були без опалення, каналізації і холодної води півдоби.

У ніч на старий Новий рік дві пари безпритульних, що жили у підвалі багатоповерхівки, вирішили попити чаю і відкрутили кран у системі теплопостачання, аби набрати гарячої води. Пар і вода температурою 70°С обпекла двох насмерть, інші двоє врятувалися.

"Ті, що стояли біля труби, просто зварилися. Чоловіка й жінку років тридцяти відвезли в опіковий центр. Вони стояли далі від вентиля, тож попекли руки й ноги, – розповів Gazeta.ua керівник окремого рятувального загону Валентин Шафорост.

"Встигли розказати, що набирали воду і з труби під великим тиском спочатку повалив гарячий пар, а потім, теж під великим тиском, полився окріп. Вони з переляку побігли в протилежний від виходу бік, на ходу зламали пластиковий каналізаційний стояк. Сиділи на трубах і кликали на допомогу, бо були відрізані від виходу", - продовжив він.

Про аварію повідомив житель першого поверху, в квартирі якого з'явився гарячий пар. Він спочатку подумав, що трубу опалення прорвало у його квартирі, й подзвонив в управляючу компанію "Житлорембудсервіс", щоб перекрили опалення.

Із підвалу, в якому було по коліна гарячої води, безпритульних витягли рятувальники. Їх доправили в опікове відділення міської лікарні. У них попечені руки й ноги.

Воду з підвалу відкачали, полагодили каналізацію і до обіду відновили постачання тепла і холодної води.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Кременчуці безпритульні зварилися в окропі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі