вівторок, 23 березня 2010 10:20

На Оболоні у відкритий люк упала жінка

На Оболоні у відкритий люк упала жінка

49-річна Тетяна Мертвеченко 22 березня підмітала вулицю біля будинку N 26 по проспекту Героїв Сталінграда.

Під час роботи жінка ненавмисно наступила на люк, який перекинувся і жінка опинилася у колодязі.

"У момент падіння я встигла вхопитися за металеві скоби-сходинки, через що одержала сильний удар в області живота. Я спробувала вибратися з колодязя, але не змогла, і стала кликати на допомогу", - розповіла постраждала.

За її словами поблизу опинилися четверо чоловіків, які й дістали Тетяну.

"Вони-то і викликали "швидку". Лікарі оглянули мене і сказали, що в черевній області серйозна гематома. Зараз їдемо в лікарню", - додала жінка.

Тетяна подзвонила в ЖЕК, де вона працює двірником.

Звідти через декілька хвилин прибігли колеги-двірники і швидко замінили металевий люк. Попутно оглянули всі люки в цьому районі.

Тетяна не збирається подавати до суду на рідний ЖЕК.

Нагадаємо, у 2010 році сталося кілька випадків падіння киян у відкриті люки. У двох з них у каналізаційні колектори провалилися маленькі дворічні діти – у Дарниці та на Виноградарі. Діти не постраждали.

В інших випадках люди одержували опіки ніг – на вулиці Симиренка 8-річний школяр впав в люк всього в декількох десятках метрів від школи. У Деснянському районі постраждала літня жінка, собака якої зварився заживо у колекторі.

Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «На Оболоні у відкритий люк упала жінка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі