середа, 10 лютого 2010 12:29

У Києві вже третя дитина провалилась в каналізацію

У Києві вже третя дитина провалилась в каналізацію

У Києві дитина впала в каналізаційний колектор.

Як повідомили у прес-службі Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій, 9 лютого о 17.09 по вулиці Наталії Ужвій, 10 сталася надзвичайна пригода.

У дворі дев"ятиповерхового житлового будинку в каналізаційний колектор впала маленька дівчинка.

Як згодом стало відомо, з трьохрічною дівчинкою гуляла тітка, а біля дому на бетонній плиті не був закритий люк, серед снігу його практично не було помітно.

Жінка, побачивши нещастя, відразу викликала рятувальників та швидку.

Рятувальники за декілька хвилин прибули на місце пригоди. Командир пожежно-рятувального відділення Олег Ананьєв за допомогою рятувальної мотузки спустився на п"ятиметрову глибину та передав дитину нагору.

При огляді медики констатували, що дівчинка не отримала жодних травм. На щастя, в колекторі було багато сухого гілля від дерев, яке й врятувало дитину від важких наслідків падіння.

Раніше у Дніпровському районі столиці дворічний хлопчик упав у відкритий каналізаційний люк. Хлопчика вдалося врятувати.

25 січня на вулиці Симиренка, 2/19 8-річний школяр Влад упав у відкритий люк з гарячою водою в кількох десятках метрів від школи. Хлопчик отримав важкі опіки обох ніг.

Тижнем раніше, жінка, яка вигулювала пса, звалилася в такий же люк з кип"ятком. Жінка ошпарила ноги, а її собака, за словами очевидців, зварився заживо.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Києві вже третя дитина провалилась в каналізацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі