вівторок, 13 червня 2023 04:38

Спецтема: Війна Росії проти України

У КМВА поінформували про нічну атаку росіян на Київ

У КМВА поінформували про нічну атаку росіян на Київ
Крилаті ракети летіли на Київ і були збиті. Фото: volynnews.com

Російські терористи намагалися атакувати Київ крилатими ракетами Х-101/555.

Усі вони були виявлені в повітряному просторі навколо столиці та збиті засобами протиповітряної оборони. Про це розповів начальник КМВА Сергій Попко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Високоточні" потвори влучили в п'ятиповерхівку, люди під завалами - Вілкул

"475 день повномасштабного вторгнення. Чергова повітряна атака на столицю. Попередньо, для нападу на Київ противник застосував крилаті ракети Х-101/555, традиційно випущені стратегічними бомбардувальниками Ту-95МС з району Каспійського моря. Інформація щодо жертв чи руйнувань наразі не надходила. Дані оперативного зведення збираються та уточнюються", - повідомив Попко.

У ніч проти 13 червня росіяни атакували Україну дронами та ракетами повітряного базування Х-101/Х-555. Тривога лунала по всій Україні.

Ракети фіксувалися майже у всіх регіонах.

У Харкові внаслідок атаки ворожих дронів постраждало комунальне підприємство у Київському районі, а також складське приміщення у Салтівському, де внаслідок вибуху сталася пожежа.

У Кривому Розі росіяни поцілили ракетою у п'ятиповерховий будинок. На місці працюють всі екстрені служби, закінчується гасіння пожеж.

Швидка надає допомогу, є постраждалі у вкрай тяжкому стані, ймовірно під завалами залишаються люди.

Зараз ви читаєте новину «У КМВА поінформували про нічну атаку росіян на Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі