субота, 09 червня 2018 15:51

У Києві відразу 2 жінки випали із вікон багатоповерхівок

У Києві відразу 2 жінки випали із вікон багатоповерхівок
За короткий час у Києві в одному районі сталося відразу 2 випадки падіння із вікон багатоповерхівок. Фото: Volynpost

У столичному мікрорайоні Позняки сталося відразу 2 випадки падіння із вікон багатоповерхівок.

Про це повідомляє в Facebook dtp.kiev.ua.

Перший випадок стався на проспекті Григоренка, 24. Жінка впала з вікна 11 поверху, її встиг схопити за руку чоловік, однак не втримав.

"Позняки, Григоренко, 24. Падіння з висоти 11 поверху. Жінка померла до приїзду швидкої допомоги. Стрибнула сама, зі слів чоловіка, встиг схопити за руку. Швидка поїхала, тіло ще там", - зазначили в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3-річний малюк випав із 15-го поверху

Через деякий час подібний інцидент стався по вулиці Анни Ахматової, 28. Жінка випала з вікна 15 поверху, її так само встиг схопити за руку чоловік, однак також не втримав.

"На Ахматової, 28, приблизно 20 хвилин тому випала жінка з вікна. Приблизно 15 поверх. Чоловік намагався затягнути її назад, кричав на всю вулицю "Люди, допоможіть", вона намагалася забратися назад, але не змогла, 20 секунд і впала", - зазначили у другому повідомленні.

У Києві на проспекті Перемоги з мосту на автомобіль впав шматок бетону, яким травмувало руку пасажирові. Слідство працює над двома версіями: обвалом частини мосту або падінням каменя з вантажного авто.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відразу 2 жінки випали із вікон багатоповерхівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі