середа, 30 жовтня 2019 18:10

У Києві накрили масажний салон із "полуничкою"

У Києві накрили масажний салон із "полуничкою"
У Києві викрили бордель, який працював під виглядом масажного салону. Фото - kyiv.npu.gov.ua

У Києві викрили бордель, який працював під виглядом масажного салону.

Організувала пікантний бізнес 22-річна уродженка Харківщини. Виконувала роль диспетчера і приймала замовлення. А "підлеглі" за гроші надавали послуги сексуального характеру, повідомив Олексій Гаврилюк зі столичної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На столичному Подолі накрили стриптиз-клуб із борделем

"Жінка винаймала у Києві квартири, де її "підлеглі" надавали чоловікам послуги сексуального характеру за грошову винагороду. Також вона одночасно виконувала роль диспетчера і приймала дзвінки від клієнтів. Із отриманих за послугу грошей 50% організаторка забирала собі, решту – віддавала дівчатам. Година "дорослих" розваг коштувала від 1000 гривень", - розповів Гаврилюк.

Сутенерку затримали. За місцем розташування масажного салону і мешкання зловмисниці під час обшуків вилучили речові докази: гроші, мобільні телефони, чорнові записи, техніку. Затриманій загрожує до 7 років в'язниці.

У Києві викрили бордель, замаскований під масажний салон. У закладі позмінно працювали від 3 до 10 жінок. Вартість години їхніх послуг становила від 600 до 2000 гривень, 60% із яких забирала організаторка.

Зараз ви читаєте новину «У Києві накрили масажний салон із "полуничкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі