четвер, 28 квітня 2016 11:22

У Дніпропетровську вбили дружину настоятеля храму

У Дніпропетровську вбили дружину настоятеля храму

У Дніпропетровську зловмисники напали на будинок священнослужителя. Матушка померла від отриманих ран. Отець Анатолій знаходиться у важкому стані в реанімації. Подія трапилася в ніч на 26 квітня, повідомляє 056.ua.

"В половині другого ночі отець Анатолій почув гавкіт собаки у дворі. Подумав, якась термінова потреба. Буває, люди посеред ночі дзвонять — хто помирає в лікарні, і необхідно причастити. Тому батюшка, звичайно ж, вийшов. Нападники одразу завдали своїй жертві удар по голові. Батюшка опам'ятався вже у будинку із зв'язаними руками і ногами. Там же лежала зв'язана матушка. Нападники вимагали від господарів будинку віддати їм всі гроші. Справа в тому, що отець Анатолій є настоятелем храму на честь святого апостола Андрія Первозванного, який розташований в житловому масиві Лівобережний-3. Храмовий комплекс ще будується, ймовірно, зловмисники розраховували знайти у настоятеля великі кошти, призначені на будівництво церкви", - розповідають подробиці трагедії в єпархії.

Священика і матушку катували. Однак, не отримавши ніякої інформації, отця Анатолія кинули в багажник машини, а зв'язану матушку з кляпом у роті залишили на підлозі обличчям вниз.

"Виїхавши за місто, над батюшкою продовжили знущатися, вимагаючи віддати гроші. Після того, як він втратив свідомість, зловмисники залишили його в лісі, а самі поїхали. Дістатися до найближчих будинків священик зміг тільки під ранок. Він попросив допомоги у людей. І лише завдяки їм зміг повернутися у свій будинок", - кажуть у єпархії.

Коли отець Анатолій добрався додому - він застав мертвою матушку Ірину. Вона померла від ран, отриманих під час тортур.

Читайте також: Пацієнт залякував лікарів зброєю

Раніше повідомлялося, що у Києві жорстоко убили 43-річного військового. На шиї чоловік мав кілька поранень від ножа. У нього вкрали мобільні телефони і шкіряну куртку.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську вбили дружину настоятеля храму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі