середа, 06 серпня 2014 15:27

У Дніпропетровську солдат торгував гранатами, привезеними із зони АТО
2

Працівники карного розшуку Дніпропетровського міського управління міліції затримали 28-річного місцевого жителя, який намагався продати 6 гранат РГД-5 та запали до них по 600 гривень за одиницю, повідомляє прес-служба МВС.

Встановлено, що військовослужбовець приїхав із зони проведення Антитерористичної операції та "прихопив" із собою вибухонебезпечні предмети з метою перепродати.

Під час затримання у чоловік в поліетиленовому пакеті було виявлено 6 гранат, ще 24 міліціонери вилучили за місцем його мешкання.

Наразі все вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловіку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську солдат торгував гранатами, привезеними із зони АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі