неділя, 04 липня 2021 05:40

У Дніпрі у водія мікроавтобуса стався напад епілепсії, є потерпілі

У Дніпрі у водія мікроавтобуса стався напад епілепсії, є потерпілі
Інспектори витягнули водія із понівеченого транспортного засобу та надали йому домедичну допомогу. Фото: МВС

У Дніпрі у водія мікроавтобуса IVECO під час руху стався напад епілепсії, унаслідок чого він втратив керування транспортним засобом та зіткнувся з двома автівками. Двоє людей постраждали.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України. Спочатку автобус виїхав на зустрічну смугу на вулиці Грушевського і їхав прямісінько в службовий автомобіль поліцейських відділу аеропідтримки. У цей час правоохоронці поверталися на місце дислокації зі службового завдання.

У МВС зазначають, що вони миттєво зреагували і уникнули зіткнення з автобусом, виконавши маневр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віз додому п'яного батька: 11-річний хлопчик загинув за кермом авто

Водночас автобус продовжив далі свій некерований рух та зіштовхнувся ще з двома транспортними засобами — маршрутним автобусом Газель, у якому перебували пасажири, і легковиком Mitsubishi Lancer, та в'їхав у будівлю кіоску.

Правоохоронці розвернулися й попрямували на місце події. Вони викликали лікарів і додаткові екіпажі патрульних. Інспектори витягнули водія із понівеченого транспортного засобу та надали йому домедичну допомогу.

Повідомляється, що внаслідок ДТП травмувалися двоє пасажирів маршрутного автобуса Газель — їм також надали домедичну допомогу.

Поблизу польського міста Тарнува сталася аварія з українцями. У ДТП отримали травми четверо наших громадян.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі у водія мікроавтобуса стався напад епілепсії, є потерпілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі