середа, 07 вересня 2022 19:46

Спецтема: Війна Росії проти України

У десятках регіонів РФ вже назріває невдоволення політикою Путіна – Данілов

У десятках регіонів РФ вже назріває невдоволення політикою Путіна – Данілов
У десятках регіонів РФ вже назріває невдоволення політикою Путіна - Данілов. Фото: РБК-Україна

У низці регіонів Росії вже назріває невдоволення політикою диктаторського режиму Володимира Путіна.

Про це з посиланням на опитування заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю LB.ua. Передусім невдоволені політикою президента РФ Чечня й Татарстан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний сказав, коли РФ може знову спробувати захопити Київ

Ці опитування проведені російськими спецслужбами, але вони є в розпорядженні української влади.

"У нас є перша, скажімо так, десятка цих регіонів. Ми розуміємо, хто буде, умовно кажучи, в авангарді всіх процесів", – сказав Данілов.

За його інформацією, невдоволення жителів згаданих територій знають і росіяни з інших регіонів. Він пояснив, коли такі настрої там почнуть зростати, то це може призвести до розвалу РФ.

"Причому Україна в цьому практично фізично не бере участі, те, що робить Путін, він сам своїми діями розвалює РФ", – зауважив Данілов.

У Варшаві попередили про загрозу вторгнення Російської Федерації до Польщі. Усе залежить від того, як закінчиться війна російського диктатора Володимира Путіна проти України.

У найближчі три роки може з'явитися серйозний ризик російського вторгнення, тож Варшаві слід використати цей час, аби максимально посилити армію, заявив заступник керівника міністерства оборони Польщі Марцін Очепа.

Зараз ви читаєте новину «У десятках регіонів РФ вже назріває невдоволення політикою Путіна – Данілов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі