понеділок, 11 квітня 2016 11:36

У Білій Церкві вибухнула квартира місцевого ювеліра
1

Фото: kv.npu.gov.ua

Цієї ночі в квартирі ювеліра з білої Церкви Київської області стався вибух. Про це повідомляє пресс-служба Національної поліції України.

"Сьогодні, 11 квітня, близько години ночі на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що в квартирі на вулиці Крижанівського міста Біла Церква стався вибух. Прибувши на місце події, група реагування патрульної поліції встановила, що в квартирі знаходився 30-річний господар. Чоловік розповів правоохоронцям, що він майстер-ювелір і у ванній кімнаті виготовляв хімічні речовини для очищення ювелірних виробів. Коли він увімкнув світло в кімнаті, раптово стався вибух", — йдеться в повідомленні.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи Білоцерківського відділу поліції і служби з надзвичайних ситуацій. Правоохоронці встановлюють обставини, в результаті яких стався вибух у квартирі.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею порушення правил поводження з вибуховими матеріалами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столичному дворі знайшли труп, загорнутий у ковдру

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві вибухнула квартира місцевого ювеліра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі