неділя, 21 серпня 2022 08:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Терористи РФ нещадно вдарили по Донеччині: багато жертв

Російські окупанти продовжують хаотично обстрілювати територію України.

За минулу добу, 20 серпня, загарбники вбили чотирьох мирних жителів Донецької області: двох у Георгіївці, одного в Авдіївці й іще одного в Парасковіївці. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко вранці 21 серпня в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бавовна" далі буде" – Гайдай

Також двоє зазнали поранень.

"Зараз неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі й Волновасі. Кожен воєнний злочинець буде покараний", – наголосив очільник області.

Автор: t.me/pavlokyrylenko_donoda
  За минулу добу, 20 серпня, загарбники вбили чотирьох мирних жителів Донецької області
За минулу добу, 20 серпня, загарбники вбили чотирьох мирних жителів Донецької області

Минулої доби російські окупанти 17 разів обстріляли жителів Донеччини. Прицільно розстріляли житлові будинки, ігровий майданчик і комунальне підприємство. Є загиблі, серед поранених – дитина.

Знищено та пошкоджено 18 цивільних об'єктів – 10 будинків, ігровий майданчик, гуртожиток, коксохімічний завод, комунальне підприємство, складські приміщення, автомобілі.

Поліцейські евакуювали 569 осіб, а з початку обов'язкової евакуації – понад 8 тис. людей. Зокрема 1528 дітей і 388 осіб з інвалідністю.

Зараз ви читаєте новину «Терористи РФ нещадно вдарили по Донеччині: багато жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі