четвер, 25 серпня 2022 13:16

Теракт у Чаплиному: стало відомо про стан поранених дітей і дорослих

Теракт у Чаплиному: стало відомо про стан поранених дітей і дорослих
Російські окупанти ввечері 24 серпня випустили ракети по залізничній станції Чаплине на Дніпропетровщині. Загинули 25 людей. Фото: t.me/a_shtirlitz

Під час ракетної атаки в Чаплиному на Дніпропетровщині постраждала 31 людина. Серед них четверо дітей. Четверо з поранених – працівники залізниці.

Усі перебувають у лікарні. Стан важкий і середньої важкості, розповіла Gazeta.ua заступниця директора департаменту охорони здоров'я обласної військової адміністрації Тетяна Квітницька.

"Маємо переважно однотипні поранення – черепно-мозкові травми, переломи кінцівок, велика кількість пацієнтів із вибухово-осколковими пораненнями м'яких тканин і кісток. Маємо опікові травми й гострі ситуаційні реакції на стрес. Тобто всі люди у важкому психологічному стані", – розповіла Квітницька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріли Дніпропетровщини – в ОВА розповіли про жахливі наслідки

Щодо поранених дітей – троє з них перебувають у досить тяжкому стані.

"Окрім великого стресу, дітки мають вибухово-осколкові поранення, опіки, переломи", – додала Квітницька.

Російські окупанти ввечері 24 серпня випустили ракети по залізничній станції Чаплине в Дніпропетровській області.

Зайнялися пасажирські вагони та цивільне авто. Спочатку повідомляли про 15 загиблих і понад 50 постраждалих. Пізніше кількість загиблих збільшилася до 22 людей, п'ятеро з них згоріли в авто.

Вранці 25 серпня рятувально-пошукові роботи завершилися. Внаслідок обстрілів житлового сектору та залізничної станції загинули 25 людей. З них двоє – діти.

Зараз ви читаєте новину «Теракт у Чаплиному: стало відомо про стан поранених дітей і дорослих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі