неділя, 12 вересня 2021 12:35

Суддя Печерського райсуду загинув під час застілля

Суддя Печерського райсуду загинув під час застілля
Суддю Печерського райсуду Києва Віталія Писанця знайшли мертвим у будинку товариша під Києвом. Фото: pravotvorets.info

11 вересня у селі Погреби Броварського району на Київщині в будинку відставного військового Петра Онопенка знайшли мертвим 53-річного Віталія Писанця. Він - суддя Печерського районного суду міста Києва.

Гостював у Онопенка разом із ще одним товаришем. Перечепився через вазу, впав і вбився. Про це повідомляє Gazeta.ua із посиланням на власні джерела.

"Суддя Писанець, слідчий Солом`янського райуправління поліції Києва Євген Хоменко та Петро Онопенко зібралися в будинку останнього. Випивали. Виник конфлікт і суддя побив слідчого. Після того перечепився через вазу і впав. Товариші надавали йому допомогу, але марно. Тому близько 23:00 викликали "швидку", - повідомляє джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддю знайшли мертвим

Зазначається також, що на момент приїзду поліції суддя лежав у вітальні на животі. Мав закривавлене обличчя та одяг. Усі обставини його загибелі встановлюють слідчі.

Відомо також, що власник будинку Петро Онопенко мав адвокатську практику. Його брат Василь Онопенко очолював Верховний суд України у 2006-2011 роках.

У будинку колишнього міністра закордонних справ 58-річного Леоніда Кожари в селі Чайки під Києвом знайшли застреленим його товариша 56-річного Сергія Старицького. Кожара намагався спочатку видати вбивство за самогубство. Однак слідство встановило протилежне. Кожара, його дружина Марина Козерод і потерпілий разом випивали. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Кожара вдарив свого гостя пістолетом у потилицю. Після чого вистрілив йому в голову. Постріл був смертельний.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Печерського райсуду загинув під час застілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі