середа, 27 березня 2013 10:15

Спецтема: Снігова пастка

Столичного комунальника побили, бо він висипав сніг з вантажівки на пішохідний перехід

На вулицях, прилеглих до основних магістралей на Лівому березі Києва, комунальники влаштовують звалище снігу, зібраного в інших районах столиці. Обурені водії та місцеві жителі влаштували "самосуд" комунальнику

Як передають "Коментарі", так, мешканці вулиці Мільчакова (Дніпровський р-н, недалеко від пр-кта Луначарського) стали очевидцями того, як на їх очах "КамАЗ", завантажений снігом, розвантажився прямо на проїжджу частину, пішохідний перехід і частину тротуару.

Влаштувавши звалище, водій авто з номерами АА 8165 СЕ, спробував оперативно розвернутися і виїхати. Однак зробити це йому не вдалося, тому він застряг у снігу - вулиця розчищена всього на одну смугу для руху в одному напрямку. Під час спроб КамАЗа на вул.Мільчакова вибратися зі снігового полону, за словами очевидців, утворилася пробка.

Обурені очевидці події вимагали від водія комунального транспорту пояснити, на якій підставі звал вантажу відбувається саме тут і пред?явити відповідні для таких дій документи. Проте ні документальних, ні усних пояснень від водія отримати не вдалося.

Розборки дійшли до бійки: обурені водії та місцеві жителі влаштували "самосуд" комунальнику, розбивши обличчя водієві КамАЗа до крові.

Зараз ви читаєте новину «Столичного комунальника побили, бо він висипав сніг з вантажівки на пішохідний перехід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі