вівторок, 11 жовтня 2016 13:37

Стало відомо, хто зруйнував елітний ресторан
4

Прибудову до столичного ресторану "Девайс", розташовану на перетині вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка демонтували комунальники.

Про це повідомив нардеп, радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець.

"Це робили комунальники. Прибудова була незаконною, виконаною з газобетону. Крім того, власники ресторану прибудувалися до пам'ятки архітектури", - сказав він у коментарі "Українській правді. Київ".

Радник мера додав, що прибудову звели 2 роки тому.

"До мерії надійшло чимало скарг, що знищують пам'ятку, а влада нічого не робить. Благоустрій неодноразово надавав приписи і вимагав від власника демонтувати незаконну прибудову. Однак цього не сталося. Тому змушені були демонтувати силами міста", - пояснив Білоцерковець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У школі обвалилася стіна

Демонтаж виконували гідромолотом під наглядом відповідних спеціалістів.

"Це робили під наглядом спеціалістів і під певним кутом, щоб пам'ятку не пошкодити. Є недопрацювання комунальників, що вони не оточили стрічкою місце по периметру. Туди їдуть робітники і все встановлять. Роботи з демонтажу триватимуть. Комунальники розбиратимуть прибудову вручну, а потім бетонну основу знову розбиватимуть гідромолотом", - сказав чиновник.

Упродовж двох днів на цій території буде проведено благоустрій.

Нагадаємо, елітний ресторан у центрі Києва демонтували у ніч проти вівторка, 11 жовтня. Була інформація, що це зробили невідомі активісти на знак протесту проти незаконної прибудови.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто зруйнував елітний ресторан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі