четвер, 07 квітня 2016 12:51

Співробітниці одеської поліції загрожує 10 років в'язниці

Співробітниці одеської поліції загрожує 10 років в'язниці
Вилучені документи/ фото: Анатолій Матіос

Співробітницю патрульної поліції Одеси, яку затримали за розповсюдження амфітаміну, судитимуть. Завтра, 8 квітня, у Київському районному суді Одеської області відбудеться попереднє засідання. Про це повідомляє управління по зв'язках з громадськістю Генеральної прокуратури України.

"Військовою прокуратурою Південного регіону України направлено до суду обвинувальний акт стосовно інспектора патрульної поліції, яку 12 лютого 2016 року було затримано під час збуту амфетаміну. В ході досудового розслідування було встановлено, що в червні минулого року 26-річна вчителька біології вирішила піти до патрульної поліції. Після тестування, вона отримала офіцерське звання лейтенанта поліції. Але нова сфера діяльності не змінила способу життя колишньої вчительки-наркоманки. Вона на патрулювання частенько виходила "під кайфом", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі також повідомили, що жінці постійно не вистачало грошей на придбання наркотиків. Тому вона здавала свої особисті речі, а також екіпіровку поліцейського в ломбард. А потім сама зайнялася продажем психотропних речовин.

За злочин жінці загрожує до 10 років в'язниці.

Як повідомляв Gazeta.ua, 12 лютого ввечері, в місті Одесі співробітники СБУ затримали співробітницю патрульної поліції міста, яку підозрювали у розповсюдженні наркотиків. Поліцейська продавала наркотики прямо в управлінні поліції. Її затримали на гарячому.

Читайте також: Прокуратура завела справу на столичну поліцію за викрадення автівок

Зараз ви читаєте новину «Співробітниці одеської поліції загрожує 10 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі