неділя, 26 лютого 2023 10:04

Сороковини трагедії під Києвом: Залужний поділився фото із Монастирським і Єніним

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний оприлюднив фото із міністром закордонних справ Денисом Монастирським і його першим заступником Євгеном Єніним.

26 лютого – сороковини з моменту авіакатастрофи, що забрала життя високопосадовців. Співчуття рідним загиблих генерал висловив у Facebook.

"Минуло 40 днів від дня трагічної загибелі Дениса Монастирського, Євгенія Єніна, їхніх колег із МВС, екіпажу вертольота ДСНС та людей поруч із місцем його падіння", – написав Залужний.

Він зізнався, що у його пам'яті Денис і Євген залишаться назавжди. Також уточнив, що селфі зроблене в перші дні повномасштабного вторгнення РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сороковини після трагедії у Броварах: що відомо про авіакатастрофу

На знімку, між Монастирським і Єніним, стоять Залужний і міністр оборони Олексій Резніков. Усі четверо обіймаються та посміхаються.

"Я відчував від них колосальну моральну підтримку і фахову допомогу. Це непоправна втрата для всієї держави і особисто для мене. Поділяю біль і співчуваю рідним загиблих у цій жахливій авіакатастрофі та внаслідок неї", – додав Залужний.

Автор: facebook.com/CinCAFU/posts
  Зліва на право голова МВС Денис Монастирський, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, міністр оборони Олексій Резніков, перший заступник Монастирського Євген Єнін
Зліва на право голова МВС Денис Монастирський, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, міністр оборони Олексій Резніков, перший заступник Монастирського Євген Єнін

21 січня у Києві біля будівлі Міністерства внутрішніх справ попрощалися з керівниками відомства. Вони загинули у гвинтокрилі, що впав на територію дитсадка у Броварах 18 січня.

Авіакатастрофа у Броварах 18 січня загалом забрала життя 14 людей, серед них голова МВС Денис Монастирський. До лікарні потрапило 30 людей, зокрема 12 дітей.

Гвинтокрил того дня летів з керівництвом МВС у відрядження. Чому впало судно, встановлює слідство. Служба безпеки розглядає три версії трагедії.

Зараз ви читаєте новину «Сороковини трагедії під Києвом: Залужний поділився фото із Монастирським і Єніним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі