вівторок, 02 квітня 2013 17:05

Смертельна аварія на Рівненщині: легковик врізався у вантажівку

Смертельна аварія на Рівненщині: легковик врізався у вантажівку
Фото: ДАІ

У понеділок, 1 квітня, о першій ночі на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Бранів Корецького району на Рівненської області автомобіль "Chevrolet Aveo" на швидкості врізався у вантажівку "КамАЗа". Водій легковика загинув на місці ДТП.

"Пригода сталася біля автозаправної станції "WOG". За попередніми даними, 50-річний мешканець столиці, керуючі автомобілем "Chevrolet Aveo" допустив зіткнення з вантажівкою. Киянин їхав зі сторони Рівного у напрямку столиці. "КамАЗ" у цей час виїжджав з прилеглої території автозаправної станції", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Водій легковика через отриманні травми загинув на місці пригоди. Його тіло доставили в морг Корецької райлікарні. За кермом вантажівки був 30-річний мешканець Волинської області. Він під час ДТП не постраждав.

Нагадаємо, що 4 лютого на міжнародній автотрасі Київ-Чоп поблизу села Птича Дубенського району Рівненської області мешканець столиці на автомобілі "Honda Civiс" врізався у фуру "Scania R420" з напівпричепом. 31-річна пасажирка легковика загинула на місці пригоди.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна аварія на Рівненщині: легковик врізався у вантажівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі