вівторок, 03 січня 2023 12:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Слухали Залужного й Буданова ‒ Зеленський провів засідання Ставки

Слухали Залужного й Буданова ‒ Зеленський провів засідання Ставки
Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський у вівторок, 3 січня, провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний доповів про обстановку на основних напрямках фронту. Про ймовірні кроки агресора в найближчий період ішлося в доповіді керівника ГУР Кирила Буданова. Про це президент повідомив у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна й Німеччина обговорили формулу миру Зеленського

"Ще раз опрацювали питання забезпечення нашої армії технікою та боєприпасами. Окремо обговорили грошове забезпечення й преміювання військовослужбовців. Робимо все, щоб 2023-й став роком перемоги. Слава Україні!" – наголосив Зеленський.

Російська Федерація пробує зібрати нові сили для агресії проти України. Україна і Європейський Союз однаково розуміють виклики зими. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні.

У великій війні немає маленьких справ, переконаний президент Володимир Зеленський. 3 січня він опублікував чергову добірку фото воєнної України й щемливі кадри, на яких зображені справжні герої.

Зараз ви читаєте новину «Слухали Залужного й Буданова ‒ Зеленський провів засідання Ставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі