четвер, 18 лютого 2021 08:19

Скандал із стоматологинею, яка била дітей, отримав продовження

Скандал із стоматологинею, яка била дітей,  отримав продовження
Рівненська стоматологиня залякувала дітей і била об лікарське крісло. Щодо неї розслідують 5 кримінальних проваджень. Фото: pixabay.com

У справі щодо стоматологині з Рівного, яка залякувала дітей і била об лікарське крісло, розслідуються 5 кримінальних проваджень.

Окрім 2-х заяв, про які повідомлялося раніше, до правоохоронців звернулося іще троє батьків. Відомо, що 29-річна дитяча стоматологиня лікарську діяльність не провадить. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

"12 лютого до поліції надійшла письмова заява 28-річного рівнянина, що під час візиту до стоматолога у серпні торік лікарка спричинила його на той час 3-річній доньці тілесні ушкодження та психологічну травму. Аналогічне звернення надійшло 15 лютого й від іншого 28-річного жителя Рівного. Чоловік зазначив, що його син отримав тілесні ушкодження під час прийому стоматологинею у червні торік. 16 лютого із письмовою заявою звернулась 28-річна жителька Рівненського району. Вона повідомила, що пів року тому дитячий стоматолог у приватній клініці на вулиці Пушкіна нанесла тілесні ушкодження її 6-річній доньці", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-річний хлопчик ковтнув голку на прийомі в стоматолога

Як зазначається, двоє заявників звернулись одразу до правоохоронців. Оскільки на відео, оприлюдненому в соцмережах, вони впізнали своїх дітей.

"Під час першопочаткового спілкування із лікаркою вона своєї провини не визнавала та запевняла, що тілесні ушкодження нікому не наносила. Зараз на будь-який зв'язок жінка не виходить. А адвокат, який повідомив, що представляє її інтереси, показів від імені клієнтки поки не дає", - розповіли в поліції.

Досудові розслідування тривають. Всі обставини скоєних кримінальних правопорушень встановлюються.

Скандал у Рівному через зубну лікарку розгорівся наприкінці минулого тижня. У мережі з'явилося відео, як вона хапала й шарпала дівчинку, яку батьки привели полікувати зуби. Й била об кушетку головою маленького хлопчика.

Зараз ви читаєте новину «Скандал із стоматологинею, яка била дітей, отримав продовження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі