пʼятниця, 04 серпня 2023 15:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Сирський показав відео знищення ворожого мінометного розрахунку

Сирський показав відео знищення ворожого мінометного розрахунку
Артилеристи 60-ї окремої механізованої Інгулецької бригади знищили мінометний розрахунок окупантів. Фото: скріншот з відео

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників.

Зокрема, на Бахмутському напрямку артилеристи 60-ї окремої механізованої Інгулецької бригади знищили мінометний розрахунок окупантів з подальшою детонацією боєприпасів. Відео оприлюднив командувач Сухопутних військ Олександр Сирський у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ зберігають ініціативу: у ГУР розповіли про український контрнаступ

"Якісна робота", – коротко прокоментував командувач.

Водночас на цьому ж напрямку мінометники 77-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗСУ працюють та знищують росіян, продовжуються поступовий рух вперед.

"Наш трофейний постріл – це потрапляння в нору, де ховалися окупанти, також доводилося відпрацьовувати по противнику, який підносить боєкомплект і рятувати піхоту від артилерійських обстрілів", – зазначив командир гармати Віталій.

Окупанти несуть суттєві втрати на сході.

Росіяни та не мають жодного успіху на Донбасі, заявив 3 серпня речник Генерального штабу Збройних сил України Павло Ковальчук в ефірі національного телемарафону.

Водночас на півдні Сили оборони продовжують наступ на Бердянському та Мелітопольському напрямках. ЗСУ завдають значних втрат російським окупантам, закріплюються на зайнятих позиціях.

Зараз ви читаєте новину «Сирський показав відео знищення ворожого мінометного розрахунку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі