неділя, 20 липня 2014 10:00

Спецтема: Війна на Донбасі

Сили АТО 10 разів обстріляли з "Градів" і танків

Сили АТО 10 разів обстріляли з "Градів" і танків
Фото: news.vn.ua

Позиції сил антитерористичної операції на сході України в суботу ввечері і в ніч на неділю десять разів піддавалися обстрілам з мінометів, РЗСО "Град" і танків.

Про це повідомляє прес-центр АТО в неділю вранці.

Згідно з повідомленням, оприлюдненим на сторінці прес-центру АТО в соцмережі Фейсбук, серед українських військовослужбовців у результаті обстрілу втрат немає.

Так, за вказаний період часу двічі зазнав мінометного обстрілу утримуваний українськими силовиками аеропорт Луганська, а аеропорт Донецька вночі обстріляли з БМ-21 "Град" і стрілецької зброї.

"00.50-01.20 здійснений мінометний обстріл блокпоста поблизу населеного пункту Іллінка з боку Російської Федерації. Втрат немає. 01.49-01.59 здійснений мінометний обстріл блокпоста поблизу населеного пункту Іллінка з боку Російської Федерації. Втрат немає", - наголошується в повідомленні.

Також двічі з БМ-21 "Град" з боку Луганська був обстріляний блокпост поблизу н.п. Шишкове.

Крім цього піддалися мінометному обстрілу блокпости біля населених пунктів Олександрівка, Тарани і Червонопартизанськ. Близько 00.30 здійснений обстріл блокпоста в районі населеного пункту Олександрівськ з БМ-21 "Град" з боку Луганська.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО 10 разів обстріляли з "Градів" і танків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі